Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yangın kapısı yayılmasını önler.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Zihnî özürlü, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, salahiyettar çalışanı geceli gündüzlü misyon başlangıcında olan ve yangın yahut özge evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara elverişli halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

kaynağı değalışveriştir]

Report this wiki page